Glas technische montage

Van glaspaneel in de badkamer tot winkelpui met glasdeuren tot een glazen liftschacht. Voor nagenoeg elke glastoepassing hebben wij onze specialisten klaar staan. De Twentse Glasgroep B.V. is specialist in nagenoeg alle glas technische oplossingen voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, en gemeenten. Een ieder die een glas technische oplossing zoekt is bij de Twentse Glasgroep B.V. aan het juiste adres.

Wij hebben nagenoeg voor elke glastoepassing een oplossing, wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van glazen schuifdeuren, draaideuren, hardglazen winkelpuien, binnenwanden, traptreden, beloopbaar glas, douchecabines, keuken achterwanden, schuifloketten, balustrades, tochtsluizen, noem maar op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden. Vanaf tekentafel tot aan oplevering bent u dus gegarandeerd van topkwaliteit. Wij denken met u mee over uw glas technische toepassing.

Glazen deuren

Een glazen deur is niet alleen een verfraaiing van een gevel of interieur, het is ook degelijk en veilig. Het materiaal is onderhoudsarm, duurzaam en blijft jarenlang mooi.

Glaswanden

Een glaswand geeft net zoals een glasgevel en een glasdeur een open en ruimtelijk gevoel. Dit komt doordat een glaswand licht in een ruimte brengt.

Glazen balustrades

Een glazen balustrade wordt veel toegepast om een balustrade transparant te houden met de omgeving. De balustrade vormt hierdoor één geheel met de omgeving.

Glasdaken

Een glazen dak… een knap staaltje hedendaagse bouwtechniek. Het oogst bewondering bij mensen als ze de glazen overspanning zien.

Profielglas

Profielglas wordt in toenemende mate gebruikt in moderne architectuur voor openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld musea, theaters of scholen.

Luifels

Een luifel is erg populair, dat komt omdat een luifel de leefruimte bij zowel zonnig als regenachtig weer vergroot. De luifel behoedt u voor zowel regen als zon.

Traptreden & beloopbaar glas

Beloopbaar glas is niets anders dan een dikke glasplaat die wordt samengesteld uit diverse meestal ongeharde glaspanelen en verschillende lagen folies.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij