Glasdaken

Een glazen dak… een knap staaltje hedendaagse bouwtechniek. Het oogst bewondering bij mensen als ze de glazen overspanning zien.

Naast visuele voordelen heeft een glazen dak ook meetbare voordelen, zoals meer licht- en warmtetoetreding dan andere soorten daken. Het kost dus minder energie om uw huis warm te houden. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten, wat uiteindelijk ook nog wat oplevert voor het milieu. Zo kunt u uw kosten terugverdienen en uiteindelijk zelfs winst maken. Bovendien is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat mensen beter functioneren en zich prettiger voelen in werk- en leefruimtes waar veel “zonlicht” aanwezig is. Een glazen dak heeft dus veel voordelen, waar ook u gebruik van kunt maken.

Een glazen dak is niet alleen te gebruiken als serre dak, maar ook als lichtstraat, atrium of een complete overkapping van een winkelcentrum. Er zijn dus veel mogelijkheden voor het toepassen van een glazen dak.

Het is echter voor uw veiligheid en dat van anderen wel noodzakelijk dat een glazen dak goed wordt geconstrueerd. Vandaar dat onze glazen daken met een hoge mate van nauwkeurigheid worden geconstrueerd, waarbij veiligheid en degelijkheid voorop staat.

Onze glazen daken zijn voorzien van beloopbaar glas, overeenkomstig met de NEN 3569 (veiligheidsbeglazing in gebouwen) en NEN 6702 (belasting en vervorming). Wij leveren alle glasdaken overeenkomstig met de NEN normeringen. U kunt bij ons rekenen op een goed glazen dak.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij