Glaswanden

Een glaswand geeft net zoals een glasgevel en een glasdeur een open en ruimtelijk gevoel. Dit komt doordat glas de eigenschap heeft om licht in een ruimte te brengen. Daarnaast is een glaswand duurzaam en heeft het een decoratieve functie. Ook bieden glazen wanden u de mogelijkheid om uw interieur een indrukwekkende uitstraling te geven. Door te kiezen voor een bepaald type glas is het ook mogelijk om ruimtes bij elkaar te betrekken of juist van elkaar te scheiden met behulpt van de lichtinval. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Mogelijkheden


Vol glaswanden

Bij vol glaswanden worden glaselementen, bestaande uit gehard of gelaagd glas, onder en boven in een u-profiel gemonteerd. Profielen worden volledig weggewerkt waardoor alleen een glaswand ontstaat. In een volglaswand zijn glasdeuren, zowel draaiende als schuivende, te realiseren.

Glazen vouwwand

Een glazen vouwwand biedt u de mogelijkheid om meerdere vertrekken samen te voegen als dit noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan congressen of grote partijen. Indien het noodzakelijk is om de ruimte te verkleinen kan de vouwwand gesloten worden. Bij het toepassen van glas blijft de lichtinval en het ruimtelijke effect aanwezig. Door het toepassen van doorschijnend glas kunnen de ruimtes toch onafhankelijk gebruikt worden.

U-glas gevel

Glaselementen van doorschijnend figuurglas met een U-vormige doorsnede. De u-glas elementen kunnen zowel enkel- als dubbelwandig worden geplaatst. Het is dus mogelijk om uw binnengevel zowel enkel- als dubbelwandig te maken. U-glas wanden zijn tot hoogtes van 7 meter te gebruiken. U-glas kan bijna overal worden gebruikt, ook waar veel licht vereist is en de doorkijk beperkt is.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij