Glazen deuren

Voor enkele projectfoto's van retro style deuren, klik hier.

Glazen deuren worden meer en meer toegepast in de moderne binnenhuisarchitectuur. Dit komt doordat de aard van glas in het interieur meer wordt gewaardeerd dan vroeger. Ook zijn er meer mogelijkheden dan vroeger, doordat de glasbewerking steeds meer vooruitgang boekt. Een glazen deur is nu niet alleen een verfraaiing van een gevel of interieur meer, maar het is ook degelijk en veilig. Het materiaal dat gebruikt wordt voor een glazen deur is onderhoudsarm en duurzaam, waardoor de glazen deur jarenlang mooi blijft. Een hardglazen deur kan in elke situatie worden toegepast. Dus zowel in een bestaande als in een nieuwe situatie. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten glazen deuren, namelijk uit een enkel draaiende deur, een doordraaiende deur en een schuifdeur.

Waarom een glazen deur?

  • Een glazen deur biedt meer licht
  • Een glazen deur biedt meer doorzicht
  • Een glazen deur is duurzaam
  • Een glazen deur is op maat leverbaar
  • Een glazen deur is veilig

Mogelijkheden


Enkel draaiende deur
Een enkel draaiende deur draait om een scharnier. Deze techniek wordt toegepast bij hardglazen deuren die in een sponning komen te hangen. De deur draait hierbij eenzijdig uit de sponning. De hardglazen deur is hierbij toe te passen als een stompe deur of als een opdekdeur.
Doordraaiende deur
Een doordraaiende deur draait op een vloerveer, bovenveer of hydraulisch scharnier. Door een hoogwaardig mechanisme draait de deur weer terug naar zijn nulstand. De deur draait dus twee kanten op. Dit mechanisme is zowel op een enkele als op een dubbele deur toe te passen.
Schuifdeur
Een schuifdeur schuift op een rail. De deur kan dus geheel voor of in een wand worden geschoven. U heeft dus geen hinder van de deur wanneer deze open staat. Dit is dus een ideale manier om meer ruimte te creëren.
Douchedeur
In uw badkamer is een douchedeur of zelfs complete glaswand ideaal. Het is niet alleen mooi, maar door speciale scharnieren en klemstukken kan de 'natte' ruimte ook nog afgeschermd worden door glas. Hierdoor blijft de rest van de badkamer droog.

Als u geïnterreseerd bent in één van de bovenstaande deuren of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij