Profielglas

Profielglas wordt in toenemende mate gebruikt in moderne architectuur voor openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld musea, theaters of scholen. Wij zijn leverancier van diverse uitvoeringen profielglas zoals Profilit® en Linit®. Tevens leveren wij de bijbehorende aluminium en pvc profielen. Met het oog op de sterkte van het glas leveren wij tevens gehard glas met een maximale lengte van 7000mm. Zodoende hebben wij de mogelijkheid om aan de steeds hoger wordende veiligheidseisen te kunnen voldoen. Ook bieden wij een heat-soak test aan, wat het aanbod daarmee compleet maakt.

Wij leveren profielglas in verschillende hoogten, afhankelijk van uw wensen. Om het glas op te fleuren kunt u ook kiezen voor een geëmailleerde versie. Hierbij kunt u kiezen uit vele kleuren. Rood, blauw, wit, oranje en geel zijn hierbij de standaard kleuren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur. Dit zorgt voor een schitterend design en een mooie exclusieve uitstraling van het te bekleden object.

Profielglas is een uitkomst voor gevelbekleding in gebouwen, scheidingswanden, kantoren of een upgrading van kantoorpanden. Zo zijn er ook vele andere mogelijkheden te bedenken. U kunt contact met ons opnemen om te kijken of profielglas ook wat voor u is.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij