Glashandel

Voor het leveren van glas kunt u bij ons terecht. Wij leveren de meest uiteenlopende soort glas. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Voor iedere toepassing kunnen wij de ideale oplossing geven. Hierbij kunt u denken aan beglazing voor ramen, deuren, schuifpuien en dakramen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uiteenlopend programma aan glas.

Enkelglas

Enkelglas, ook wel floatglas genoemd, is traditioneel enkel laags glas. Bij ons kunt u terecht voor enkelglas in verschillende maten. Je kunt ons glas bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van een nieuwe douchedeur, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Figuurglas

Figuurglas is enkel glas, waar aan één zijde een motief in gedrukt is. Figuurglas kan gemaakt worden van zowel blank als gekleurd glas in verschillende groottes en diktes.

Spiegels

Milieuvriendelijke kopervrije en loodvrije spiegels zijn de ideale spiegels voor elke inrichting van openbare én privé-ruimten.

Gelaagd glas

Gelaagd veiligheidsglas wordt ook wel gelamineerd glas genoemd. Naast de veiligheid biedt dit glas nog meer voordelen, zo werkt het glas isolerend, geluidswerend en UV-werend.

Gehard glas

Gehard veiligheidsglas is glas dat bij breuk in veel kleine stukjes zonder scherpe rand uiteen valt. Hierdoor wordt het risico op snijwonden geminimaliseerd.

Geluidwerend glas

Geluidwerend glas beschermt u tegen diverse bronnen van geluidsoverlast zoals een spoorlijn, luchthaven, snelwegen of stadsverkeer. Als u rust in huis zoekt, is dit voor u de ideale oplossing.

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar, luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Hierdoor ontstaat een isolerende spouw, die zorgt voor zowel warmte- als geluidsisolatie.

Glas-in-lood

Een mooi raam of een gedeelte daarvan van glas-in-lood kan een prachtige uitstraling geven aan een woonhuis, bedrijfspand of inrichting.

Monumentenglas

Monumenten glas is geschikt om in oude ramen en kozijnen geplaatst te worden en als restauratieglas nauwelijks van het oorspronkelijke glas te onderscheiden.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij