Spiegels

In veel ruimtes zijn tegenwoordig spiegels te vinden, zowel in openbare als in privéruimten. Wij bieden u milieuvriendelijke koper- en loodvrije spiegels aan, de ideale spiegels voor elke inrichting. Zij leggen accenten en vergroten de ruimte, bekleden muren, wanden en kolommen en decoreren kasten, meubels, sokkels van vitrines of displays. Spiegels kunnen dus gekozen worden voor uiteenlopende doeleinden

Spiegels zijn gemaakt van ongehard glas met aan de achterkant een dunne laag reflecterend zilver of aluminium materiaal. Om dit materiaal te beschermen is het afgedekt met enkele laklaagjes.

Spiegels kunnen echter breken, wat het risico van een verwonding met zich mee brengt. Hier bieden wij echter een oplossing voor. Onze spiegels zijn ook verkrijgbaar in een veilige variant. Het risico op verwondingen wordt bij deze variant geminimaliseerd. Dit wordt gedaan door speciaal folie op de spiegel te plakken. Als de spiegel dan breekt, blijven de scherven aan het folie vast zitten. De spiegel valt dus niet in scherven uiteen. Voor meer informatie over deze spiegelsoort en andere soorten kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij