U kunt de Twentse Glasgroep B.V. inhuren voor het arbo-technisch verantwoord monteren van glas, zowel inpandig als buiten aan de gevel.

View the embedded image gallery online at:
https://www.twentseglasgroep.nl/minikraan#sigProIdd16c54aa6b

Wij beschikken over een zeer flexibele minikraan, die ideaal is bij het plaatsen van glas. Deze minikraan tilt tot 600 kg en kan makkelijk naar een andere verdieping worden verplaatst. Dit komt doordat hij door zijn lage eigen gewicht van maximaal 1060 kg in een personenlift kan. Deze minikraan is tevens geschikt voor toepassingen binnenshuis vanwege zijn compacte formaat (geen uitzetstempels), witte rupsen en accu. De maximumhoogte is 5,6 meter, elke eerste verdieping is hierdoor bereikbaar. Als u vragen heeft over de mogelijkheden in uw specifieke situatie kunt u contact met ons opnemen.

Om wet- en regelgeving na te leven werkt deze minikraan met een meewerkende machinist. Onze machinist Elwin is volledig ingewerkt en komt als volwaardig glaszetter naar u toe om samen met u de zware klus uit te voeren. U kunt onze minikraan alleen huren met onze machinist erbij.

Hieronder ziet u het lastdiagram van deze minikraan.

View the embedded image gallery online at:
https://www.twentseglasgroep.nl/minikraan#sigProIdc4d2cede50

Contact

Twentse Glasgroep B.V.

0547 27 20 65

Mettenkampsweg 9B
7468 AH  Enter (OV)

meer gegevens

Contactformulier

Aangesloten bij